Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A régi örök szerelem, a lélektárs

Szécsi Pál : Távollét Emlékszel? Utolsó beszélgetésünket egy száguldó mentőautó szirénája szakította félbe. Megijedtem, mint mindig ha valahol a sziréna felhangzik. Pedig akkor még nem tudtam, hogy számomra és számodra nagyobb veszély nem jöhet, mint hogy elhagyjuk egymást. Azóta sem feledtem el azt a délutánt. Egymást átölelve álltunk az utca forgatagában, mintha soha többé nem akarnánk elválni egymástól. De én egy erőltetett mosollyal kibontakoztam a karjaidból,lágyan megcsókoltalak és fölényes könnyed hangon azt mondtam: "Ne félj az elválástól. A távollét olyan mint a szél. A kis tüzeket kioltja, a nagyokat fellobbantja. A nagyokat fellobbantja..."

Edda művek: Elmondom majd

"Keresed oh, hol vagyok, pedig én nem tagadtam meg a tegnapot, pedig én nem mondtam, hogy más vagyok, csak ahol keresel, én már nem vagyok.

Keresed, oh a hűlt helyem, nem kérdezed meg: mi van velem, nem kérdezed meg, hogy: hol vagyok? és ahol keresel, én már nem vagyok.

Refrén: Szeretlek téged, ahogy megírtam százszor, szeretlek téged és a szívem lángol, szeretek égni, szeretek szállni, szeretnék hozzád visszatalálni.

Keresed, oh a vétkeim, pedig már nem számítanak a tetteink, már nem számít az ezer csoda,  lelkem így, hogy térjen haza? Keresel oh, pedig én, te vagyok, együtt álmodtuk oh a holnapot,
együtt éltünk át sokezer napot, de ahol keresel, én már nem vagyok.

Refrén: Szeretlek téged....

"Az álmaimban mindig is csak Te voltál,mindig csak-csak Te voltál. De akkor miért volt, hogy nem találtam rád? Az álmaidban mindig engem akartál, mindig engem akartál. De akkor miért volt, hogy nem találtál rám? Nem kéne újraélnünk az elmúlt néhány évet, ugorjunk ketten együtt 2-3 száz évet! Refr. Nem tehetek mást, ha esélyt sem látsz, akkor is megtalálnám az utat hozzád, mert tudom, hogy már nem engednélek soha sem el." http://www.youtube.com/watch?v=o7gBQrQWpUs http://www.youtube.com/watch?v=rj7sR6Ylt-o&feature=related

Szeretlek:

http://www.youtube.com/watch?v=vWJGOgZjuD

602644_343983359014250_566335657_n.jpg

 

 

Megszeretni egy ember, egy másik lelket,

megismerni és elfogadni.

Megélni vele a MINDENT,

lényeddel átélni a végtelent.

Egy félő pillanatban elengedni,

szívedben minden együtt töltött időt örökké őrizni.

                                                                                                    Emlékképekből élni,

                                                                                                    lelkedben örökké remélni,

                                                                                                    hogy, ami szép és boldog volt örök marad.

                                                                                                    Soha semmi és senki fel nem érhet bennem általad.

409683_335643003181054_527571473_n.jpg

 

 

 

Fényképek