Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Álomhely: Velencei-tó, Mauritius szigete

Egy kép Magyarországon, egy élet, ahol kedvesek az emberek, ahol többféle egyéniség, gazdasági réteg lakik, fordul meg és nem közösít ki senkit, ezeket kellene szem előtt tartani, és példának venni mindenhol kis hazánkban és akkor könnyebb lenne az országban az élet, akármilyen kormány is legyen hatalmon. Az emberek értékei nem a kezükben, a házukban, hanem a szívükben van, és az eszükben van, azt magunkkal viszük mindenhová, ahová csak mennünk kell.

"Mert ott akarok élni szabadon, ahová én álmodom a holnapot, de ha halkan egy dalomat dúdolod, már nem kell keresned oh, én ott vagyok!"

Edda művek: Elmondom majd

 

A földi boldogság Van egy hely, ami meseszép, Van egy hely, mely szépet mesél. Van egy hely, ahol boldog vagyok, Van egy hely, ahol érnek boldog pillanatok. Ez az egy hely: Agárd. Csak ez az egy hely, ahol mindig boldog lehet akár, Ez az egy hely, hol összegyűl sok hasonló lény, Ezen az egy helyen, hogy együtt uazt érezzék. Csak egy hely valahol, Csak egy hely, itt Magyarországon. Az a hely, ahol minden Eddás együtt lehet, Az a hely, ahol együtt örül, sírt és szenvedett. Minden évben együtt vagyunk, Minden évben, újra és újra arra vágyunk: Végtelen szerelmet, ígazi családot, hosszú boldog életet, meleg barátságot. E pár napért, érdemes élni egész évben, E pár napon érzed, hogy érdemes élned, E pár napon minden arcon ugyanazt láthatod, e pár napot egész évben várhatod. Mert nemcsak döglenek a jó zenéért, Mert együtt küzdenek a nemes célért. A legjobb, legnagyobb családba tartozol: Ott nics vita, veszekedés, mindenki a barátod. Hisznek és remélnek, mert talán nincs minnek vége. Szólnak a dalok, mi csak ennyit tehetünk, de ha összefogunk az igazságért, a vad világ felett győzhetünk. Legyen egy nagy erő, ami vezet: az összefogásban gyökerező baráti szeretet. A szeretet hiánya: évezredes veszély. Ne hagyjuk, hogy mindent elsöpörjön a sátáni szél. Borota, 1995.febr.24.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.