Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Újra láttalak

2014.01.12

1381416_596895840376231_266875878_n.jpg"Te maga vagy a csoda!

 

Úgy figyelsz rám, ahogy eddig nem is hittem, hogy ennyire lehet. Köszönöm a nyíltságod, mindig őszinte voltál, s azt érzem egyre nyíltabb lenni felém.

A küldött képeket később megnézem, zenével, köszönöm.

Harcolsz, küzdesz értem, Értünk..ez nagyon jól esik, néha riaszt, de ez nem a te hibád, még mindig nem tisztult ki bennem az eddig megélt időszak, amelyet nélküled töltöttem el. Érzem: tisztulok, bontogatom a szárnyaim.

A legelső találkozásaink eufóriája örökre a lelkembe vésődött lelkembe vésődött, senki és semmi ki nem törölheti onnan.

Újra-újra olvastam, s valóban törékeny a tűz, az a szenvedély, ami összeköt két ilyen embert, de szavakba nem önthető.

Hogy van-e értelme előszedni a múltat, nem tudom, viszont ha előszedjük akkor adolgok mellett eszembe jutnak a fájdalmasak is. Biztos, hogy olyan érzelmet is érzek irántad, ami most még fáj, mely a szenvedély része, amit még eddig talán sosem éreztem.

Fáj, még ma is fáj, hogy anno "ésszel" döntöttél, hogy ezért évekre elváltak útjaink. S fáj, hogy ezeket leírom, s hogy ha elolvasod fájdalmat okozok.

Eltelt 12 év, s látod még mindig ezen károgok, szörnyű jellemhiba, fel fogom ésszel, de Veled kapcsolatban ritkán tudom használni az eszem.

Küldtél egy csodálatos ajándékot, s látod felemás érzelmeket szült  bennem. Az első érzés: csodálatos vagy, a második, hogy még mindig fáj a szakítás.

Nagyon szeretnék újra több órát kettesben lenni Veled, 1 hetet, 1 napot, s 1 éjszakát, csak kettesben, csak mi. Vágyom rá, és félek is tőle. Vágyom a testi-lelki újbóli egymásra találásra.

Leveleink felkorbácsolják egymást, s mégis kettőség van benne: félelem, vágy...az ember két alap motivációja.

 

Csók!"

"A szex - hasonlóan a meditációhoz - tudatunk mélyébe hasít, kizökkentve bennünket ellenséges gondolatainkból és mentális szétszórtságunkból, amelyek megakadályozzák, h teljes éberséggel részesei legyünk a jelen pillanatnak. Ha így viszonyulunk hozzá - puszta szórakozás helyett a jelenlét egy módjaként élve még -, akkor megtapasztalhatjuk valódi, isteni erejét, mely álarcainkat letépve mindennél jobban felfedi tiszta, meztelen valónkat.
Bármennyire buzgón igyekszünk is a testi szerelmet arra használni, h elkülönülstégünket feledtesse, a szexuális késztetés mégiscsak  a társunktól való különbözőség érzéséből fakad, és a kettőnk közötti eltérések játékából nyeri erejét. A szeretkezés uakkor lehetőséget nyújt rá,h szokásszerű határainkat meghaladva kapcsolódjunk egymáshoz, és ezáltal gyógyító erővel bír. Az előre-hátra, be és ki, kemény és puha erotikus játéka megmutatja, miként táncolhatunk együtt ember voltunk ősi fájdalmával.
Mindez ahhoz hasonlatos, mint amikor az ember együtt énekel v. zenél vkivel. Lényünk rezdülései ilyenkor egyetlen közös, a megszokott énhatárainkon átemelő energiaárammá olvadnak össze, miközben az énekhangunk, ill. a hangszereink különbözősége olyan gazdag dallamvilágot teremt, amelyre férfi és a nő finom energiamezői nagyszabású kölcsönhatásban egyesülnek egymással, amely kiemeli őket elkülönültségükből, és gazdagítja őket, felszínre hozva természetük különbségeit, melyekből e kölcsönhatás az erejét meríti.
A szexuális egyesülés legmélyebb pillanataiban az ember részesévé válik annak a kozmikus játéknak, melyben az élet ellentétes erői egyetlen hatalmas táncban ölelkeznek össze. A folyamatos változásnak ebben a tengerében az ellentétek árapálya -emelkedés és süllyedés, felszín és mélység, nyugodt csend és tomboló vihar, gyengeség és tüzes szenvedély, megragadás és elengedés, erő és sebezhetőség, gördülékenység és súrlódás, égi ihletettség és földi élvezet - elönti az érzékeinket. Mikor a férfi és a nő ellentétes töltésű energiamezői ily módon egyesülnek, az sosem kizárólagos fizikai, érzelmi vagy személyes szinten zajlik. Az igazán mély és bensőséges szexuális együttlét pillanataiban hatalmas, a megszokott érintkezés módjainkon túlról fakadó energiák jönnek mozgásba. Amikor a férfiban életre kel a tiszta férfiminőség, a nő pedig tisztán nővé válik, lényüket az isten, ill. az istennő hatja át."