Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ézelmek, érzések

Cikkek

Ajándék

2021.09.27

Sokféle ajándék van, mint minden nézőpont és hozzáállás kérdése. Ajándék lehet egy élet (ember, állat, növény) vagy tárgy, tudás, ismeret, egy érzés, egy figyelmesség. Minden, amivel több, jobb lehet vmi attól, hogy létezik, hogy találkoznak, hogy ismeri, hogy féltve őrzi, vigyázza, neveli, felneveli, támogatja.

 

A dimenzió váltás következményei és végeredménye

2019.05.19

2017-2019-et írunk és a jövendölés beigazolódik: (Márk evangéliuma: 13.fej.)Márk. 13,8 Mert nemzet, nemzet ellen, és ország, ország ellen támad; és lesznek földindulások: rengés, földrengés, rázkódás, remegés, a levegőben vihar mindenfelé, és lesznek éhségek és háborúságok: zűrzavar, zavargás.""Bíróság elé állítanak, és a zsinagógákban megostoroznak benneteket. Ha majd elvezetnek és átadnak a bíróságnak, ne törjétek a fejeteket hogy mit feleljetek, hanem azt mondjátok, ami akkor megadatik nektek," mert a Szentlélek beszél belőletek. "Halálra adja, majd a testvér a testvért apa a gyermekét a gyerekek meg a szüleikre támadnak, és a vesztüket okozzák."

 

Ér(e)z-(e)lmek, amelyek ellentétesen hatottak a Szer-elemben

2014.02.19

Amikor az ellentét, a tükörkép effektusok kérdése felmerül, akkor a rezgések is alacsonyabbak, már betársul a kapcsolatba a fél-elem és ha nem fogjuk elég erősen a másik kezét, akkor minden ellen véleményt, kifogást hajlamosak vagyunk meghallani.

Az Igaz Szer-elem: a Teljesség megélése, eggyesülés, eggyé válás és mindezek folyamatos hullámzása. Nem lehet biztonságot kötni, nem létezik rózsaszínű burok, amely körbevesz és megóv a külvilág hatásaitól, amelyek hatással vannak ránk, közvetlen környezetünkre, hiszen mindannyian Egy-et alkotunk a Minden-séggel.

De lehet bizalmat adni, kötni és hinni a másikban, tisztelni őt valóságában, ahogy önmag-unkban tesszük. Amikor elértük ezt a pillanatot, akkor megismerjük a teljes-séget és az olyan erőt ad, hogy szinte felemel a Föld fölé.

 

Szer- etet, elem, amely minden elemet összeköt: Talán lesz olyan ember, aki tanul belőle

2014.01.29

Szavakba önteni, amit kimondani is nehéz, kimondani, ami fáj...

Kerestem az okot, amiért az újból megtalált szál elszakadt, amikor hirtelen vmi megváltozott

 

Újra láttalak

2014.01.12

Lélek társak újratalálkozása és felmerült félelmei és fájdalmai....

Útvesztők, de egy megfoghatatlan, elvághatatlan végtelen kötelék

Részletek egy levélből, amelynek fontos elemei fellelhetők.

 

Lélektárs

2013.05.22

"Álmodtam egy világot magamnak, Itt  állok a kapui előtt,

Adj erőt, hogy be tudjak lépni, van hitem a magas falak előtt!" Edda művek

 

Akivel teljes, egész lehetsz

2012.05.08

Megmagyarázhatatlan, már-már leírhatatlanul gyönyörű érzés....mindenkinek érezni kell

http://www.youtube.com/watch?v=9iIoCdMoZXs

 

 

Az új kis jövevény

2008.08.04

Megérkezett hozzánk, egy újabb kis családtag, egy puli kis fickó, akinek minden érdekes, minden finom és szintén semmi sem lehetetlen

Aki egy hónap alatt a másfélszeresével gyarapodott

A neve: Pamacs, és nagyon mozgékony, fogékony mindenre

Valaha az apai nagypapámnak mindig volt pulija a juhok mellett és mindig nagyon tetszett ez a fajta kutya, valahol vannak bennünk közös tulajdonságok és hát ahogy szokták mondani: a kutya hasonlít a gazdájára, vagy fordítva - ki tudja?

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Ézelmek, érzések | Fényképek: Pamacs | Hozzászólások: 0

Tartozol Valakihez

2008.04.27

Az együttlétről, az egymáshoz tartozásról és minden érzést magába foglaló szeretetről és a szerelemről, amit szerintem jelenthet egyik ember a másiknak, ha társak, ha szerelmesek, vagy ha már elmúlt a mindent elsöprő szerelem, de jött helyette valami nagyobb, több, erősebb érzés a szeretet.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Ézelmek, érzések | Hozzászólások: 0

Saját versek

2008.04.19

Az emberek arcáról, a szeméből olvastam és a bőrömön éreztem ezeket az érzéseket és versbe foglaltam és most megosztom azokkal, akiket  érdekel az oldalam.  Ezáltal üzenem a világnak, nem minden mosoly  igazi, és sok mindenki tehetne is azért, hogy jobb legyen a világ, legalább a saját környezete és a kör egyszer egyre nagyobb és nagyobb lesz.

Talán a hitvallásom is ez, amit vha egy bölcs mondott, a nevét nem ismerem, de hiszem, hogy igaza volt: " a szeretet, az egyetlen dolog, amit, ha szétosztasz, az mindig egyre több lesz és nagyobb"

http://www.youtube.com/watch?v=pu6XWtEU1UM&feature=related

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Ézelmek, érzések | Hozzászólások: 0