Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Célok, vágyak, álmok

Cikkek

Igazság, szeretet, összetartás

2008.01.05

Igazság, szeretet, összetartás:Hit vallásomnak tekintem 1993 óta, hogy azért éljek, hogy az embereket ráébresszem e három dologért érdemes csak élni és vállalni mindezt a küldetést, amiért idejöttünk a földi létbe. Nekem az a dolgom, hogy felnyissam, hogy ráébresszem, hogy össze fogjam azokat az embereket, akik erre fogékonyak, hogy erre tereljem őket. Mert hiszem, hogy az egyetlen értelmes lét ebben a világban is igazság, szeretet, összetartás nélkül nem lehetséges. Miden más elveszik, átalakul, megváltozik, fejlődik és újjá lesz, de ezek nem változnak az emberek szívében, lelkében, legalábbis nem szabad, hogy változzanak, ha komoly kötelék (szerelem, szeretet, barátság, kollegalistás) köti őket össze.

http://www.youtube.com/watch?v=99I1EomKa68 http://www.youtube.com/watch?v=jrZjWX54Sd8&feature=related
 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Célok, vágyak, álmok | Fényképek: ez vagyok én | Hozzászólások: 0

Mauritius, az álmomban sem hitt hely, vagy csak ott

2008.01.05

1995.nyarán egy nagy sikerélmény ért, egy Schwarzkopp nyereményjátékon megnyertem a legnagyobb fődíjat, amit addig talán az álmaimban sem tudtam elképzelni. Soha nem tudtam eléggé megköszönni se nekik, se a sorsnak, hogy akkor én kijuthattam egy csodálatos helyre, ahová mindig vissza fogok vágyni, és nemcsak a hely szépségéért, hanem mert olyan kedves emberek fogadtak és befogadtak, elfogadtak engem és az akkori barátomat, hogy az embert nézték és a személyiségünket és nem pedig azt, hogy mennyi lapul a zsebünkben vagy a testünkön aranyban. Egy szóval a bőrömön tapasztaltam, hogy van a világon olyan hely, ahol még mindig a szépnek, jónak és kedvesnek lehet örülni és szeretni és szeretve lenni. Ezekkel a gyönyörű élményekkel a szívemben hiszem el, hogy az élet igen is szép lehet, csak megfelelő emberek és emberi értékek kellenek hozzá és rengeteg szeretet és nem kell semmilyen versengés, elfogadás kell és tisztelet.

 

Álomhely: Agárd vagy a közvetlen környéke

2007.12.29

Személyes tapasztalat alapján tudom és hiszem, hogy kedves emberek élnek a Velencei-tó déli partján, ahol különösebb előítélet nélkül megszólítanak, ahol elfogadnak és befogadnak és már jó érzés az első pillanatban, hogy ott lehetek.

Itt szeretném felnevelni, megmutatni a kislányomnak milyen az igazi, boldog környezet, ahol érdemes az életben elindítani, hogy ő is elkezdhesse majd az önálló életét.

http://www.youtube.com/watch?v=JbgcN6b0YtI&feature=related

 

Álmodtam egy világot magamnak

2007.12.29

A Mauritiusi főnyereményként láttam, hogy van a Földön olyan, ahol fontos, az ember jelleme maga, ahol van szeretet és nem a társadalmi réteg, a vagyon különbözteti meg az embereket.

Ezek élményeként és az Edda inspirációjaként álmodtam egy világot magamnak, ahol a szeretet a legfontosabb, ahol összetartás van a jóban és a rosszban is. Ahol az igazság mindenek felett áll. Ahol az emberek felvállalhatják saját egyéniségüket, ahol nem játszanak szerepeket, érzelmek, csak a színházban.

 

az Edda zenéje, volt az erőtadó

2007.12.29

Véletlen, vagy tudatalatti lépésként jutottam el a Edda művek iránti rajongáshoz. Nem bálványként, hanem emberként érdekelt a zenéjük, a szövegeik, az életük, az életfelfogásuk, szinte minden, ami velük kapcsolatos.

Ma is erőt adnak mind a megszólalásukkal, mind a zenéjükkel, ott érzem magam minden dalban. A táborukkal megtaláltam azt a közeget, ahol hasonlóan gondolkodnak, mint én és ez lelkileg boldogsággal tölt el.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Célok, vágyak, álmok | Fényképek: Az inspiráló és erőt adó Edda művek | Hozzászólások: 0